<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d35572462\x26blogName\x3dMais+Jogo+::+Mais+Futebol+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://maisjogo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://maisjogo.blogspot.com/\x26vt\x3d-6384613046285576419', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Mais Jogo :: Mais Futebol !

O Futebol espetáculo joga-se aqui: Mais Jogo, é Mais Futebol.Veja e reveja as jogadas mais espetaculares!

Samuel Eto'o. El oro africano


La trajectòria de Samuel Etoo Fils es caracteritza per la seva precocitat i per la seva contundència. Amb unes condicions físiques excepcionals, el davanter camerunès ja va fer el salt al futbol europeu ben aviat, a la temporada 1997-98, quan el Real Madrid va contractar-lo i va cedir-lo al Leganés (2a divisió) quan només tenia 16 anys. Amb 17 anys i 3 mesos, ja va ser el jugador més jove del Mundial de França 98.

Des que és al Barça, Etoo ha augmentat encara més la seva eficàcia golejadora. Els seus 25 gols a la Lliga, en la seva primera temporada, van ser claus per obtenir el títol. Sense anar més lluny, el seu gol davant el Llevant va ser el que va fer possible aconseguir el campionat de manera matemàtica.

De fet, el camerunès no ha deixat mai de fer gols amb la samarreta del Barça i només va necessitar 67 partits per arribar a la xifra dels 50, superant en efectivitat molts dels grans davanters de la història del club. Des que juga com a blaugrana, a més, Eto'o ha rebut el premi de Millor jugador d'Àfrica del 2004 i 2005 i el tercer lloc en el FIFA World Player del 2005.

És internacional absolut amb la selecció de Camerun, de la qual n'és un dels seus principals referents, tant a nivell esportiu com simbòlic.

Mejores gols de Eto'o:Golazos Eto'o

Labels: , , , ,

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »


BlogBlogs.Com.Br